La Comanda

Art Mobirel realizeaza mobila la comanda, adaptata la cerintele clientului, in special pentru biserici si lacase de cult.

Mobilier bisericesc la comanda

Societatea noastra poate realiza in atelierul de productie propriu situat in Bacau, toata gama de obiecte de cult si mobilier bisericesc necesare intr-o biserica. Aceste obiecte se sculpteaza manual de catre echipa noastra de sculptori profesionisti, ce au o vasta experienta in domeniu.

Catapeteasma se va adapta dimensiunilor disponibile si se va efectua conform modelului ales de comun acord, intotdeauna respenctand erminia si alcatuirea impusa de oranduiala bisericeasca.

Scaunul sau tronul arhieresc se adapteaza spatiului in care este destinat, putand fi cu usurinta adaptat dimensiunilor acestuia.

Stranele pentru credinciosi pot avea mai multe modele de spatar, coronament sau cotiere, si sunt de obicei montate in ansamble de cate doua sau trei, pantru a se manevra cu usurinta. In plus, putem realiza si un model de banca pentru credinciosi, care poate fi o alternativa mai economica la un ansamblu de strane.

Iconostasul Maicii Domnului este prezent in cataloagele noastre online si printate in mai multe variante de modele, la fel ca si proscomidiarul sau baldachinul si racla pentru sfintele moaste.

Stranele pentru cantareti si tetrapoadele sunt realizate de obicei in acelasi stil, stranele avand in partea de sus o palarie rotativa, iar tetrapoadele un plat inclinat pentru asezarea unei icnoane, si un coronament inalt. Ambele sunt prevazute in partea de jos cu dulapuri pentru sfintele carti sau alte obiecte de cult necesare in timpul sfintelor slujbe.

Pentru altarul bisericii avem realizate modele de strane cu lada si de scaune arhieresti de dimensiuni mai mici.

In pridvorul bisericii efectuam de obicei un pangar pentru vanzarea de lumanari sau icoane si obiecte de cult.

De asemenea realizam la comanda si usi de intrare in biserica, usi laterale sau usi secundare, cu sculptura pe o fata sau pe ambele fete, simple sau duble, prevazute sau nu cu geam. Usile sunt decorate cu sculptura manuala cu motive decorative sau cu basoreliefuri.

Pentru o comanda de mobilier bisericesc complet, ce contine piese de mobilier variate, de la catapeteasma la strane pentru credinciosi si pentru cantareti, si la usile de intrare in biserica, este necesara deplasarea unei echipe de meseriasi din cadrul firmei la fata locului pentru luare de masuratori exacte pentru intocmirea cat mai concreta a proiectului de executie si a devizului de lucru.

Mobilier la comanda pentru casa

Mobilarea casei, apartamentului sau biroului dumneavoastra cu mobilier din lemn masiv sculptat manual aduce un plus de eleganta, lux si autenticitate spatiului in care locuiti sau in care va desfasurati activitatea profesionala.

Efectuam in principal moblilier la comanda decorat cu elemente de sculptura: scaune si mese de protocol sau pentru living, dulapuri sau servante cu rafturi si sertare, masute fantezie, suporturi sculptate pentru plante sau pentru alte decoratiuni.

De asemenea realizam si usi de interior sau exterior la comanda, din lemn masiv de stejar, paltin, tei, cires, sau din lemn stratificat. Modelele de usa pot fi decorate cu sculptura sau nu, pot fi prevazute cu geam sau nu, conform modelului ales de dumneavoastra.

Pentru case si vile cu etaj putem realiza scari interioare din lemn masiv, cu mana curenta si balustrade cu stalpi strunjiti sau cu elemente sculptate manual.

Tipul de mobilier sculptat la comanda pe care il realizam este in stil brancovenesc, dupa modele proprii, dar acceptam si proiectele si ideile dumneavoastra.

 

CERERE DE OFERTA

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!